CEUMI – verzekeringen

Onafhankelijke makelaar – Delphine Michels

Kantoor: Kerkstraat 8, Kruishoutem

CEUMI… al 3 generaties jouw onafhankelijk makelaar.

CEUMI en VANTIEGHEM onder hetzelfde dak.

Sinds het overlijden van mijn rechterhand mamie Lu in 2020 koos ik ervoor om samen in zee te gaan met verzekeringen Vantieghem.

We blijven elke onze eigen klanten adviseren en opvolgen bij schade, elke met zijn eigen gekende touch. Samen zijn we een sterkere concurrentiële speler in deze steeds evoluerende verzekeringsmarkt.

Op deze website geven we je alvast een idee van onze gezamelijke passie. Neem gerust je tijd om alle info te bekijken en contacteer me vrijblijvend om samen je verzekeringspakket door te nemen.

Tot gauw
Delphine Michels – CEUMI Verzekeringen

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
open van 9u – 12u en van 14u – 17u.
woensdag en buiten de kantooruren:
op afspraak.

Kantoor: Kerkstraat 8, 9770 Kruishoutem
ond. nr.: 0430 372 667

In de jaren 60 startte mijn opa Adelin Ceuterick, als verzekeringsmakelaar. Mijn ouders Lucrèse Ceuterick & Philippe Michels, bouwden de zaak stevig uit en vormden deze om tot CEUMI verzekeringen. Na mijn opleiding en met 2 jaar extra ervaring op zak bij 1 van de grootste makelaars in België (Marsh & Mc.Lennan), draai ik sinds 1998 volop mee met dezelfde passie voor het vak.
Ik gunde mijn Mamie Lu (Lucrèse) zo graag haar welverdiende pensioen, maar op 3 juni namen we sneller dan verwacht afscheid van haar.

Mede dankzij de versterking van Olivier en Veerle Vantieghem uit Kruishoutem, voel ik me professioneel gesteund in deze moeilijke periode. Samen worden we een sterker concurentiele speler in deze steeds evoluerende verzekeringswereld en kan ik voor U nog meer op zoek naar het scherpste tarief. Dit zonder in te boeten op onze gekende service en persoonlijke bijstand!!
Ik hoop U alvast eerstdaags te mogen ontmoeten.